woensdag 31 juli 2013

Outfit of the day: Blue, blue, blue.

Hey!
Vandaag een outfit of the day voor jullie! Laten we beginnen!
 
Eigenlijk heb ik mijn grijze ice watch horloge iedere dag aan. Deze zal je dus ook vaak tegenkomen in outfit of the day's! Dit is de kleinste maat die ice watch heeft.
 
Dan heb ik ook een bedelarmband aan. Ik heb superveel armbandjes en ik draag ze bijna iedere dag! Deze is volgensmij van de V&D.
Ik heb blauwe, best grote roosjes in als oorbellen. Deze draag ik vrij vaak. Ik heb ze ooit een keer gekregen.
Dit is mijn make up van vandaag, ik vond het toch leuk om even te laten zien. Binnenkort komt hier een tutorial van op mijn blog. Ik heb alleen oog make up op, en ook een beetje poeder, die komt niet voor in de make up look die binnenkort online komt.
Ik heb dit donkere blauwe korte mouwen shirt aan van de primark. Erop staan er een soort van blaatjes en een soort van vlinders, haha :) Ik heb helemaal gek op dit shirt. Ik weet niet overal de prijzen van, maar deze koste maar 3.00! Ik ben namelijk vorrige week voor het eerst bij de primark geweest :)
En als laatste heb ik deze korte short van de H&M aan. Ik vind hem superleuk. De randen zijn omgevouwen, dit zit zo dus dit heb ik niet zelf gedaan :) Iloveit :)
 
Ik had bij deze outfit of the day geen schoenen aan, omdat ik de hele dag geen schoenen aan heb gehad :) Ik hoop dat jullie het leuk vonden!
 
Liefs, Amber.
 
 

dinsdag 30 juli 2013

Fashion: Mijn kledingkast.

Heeei allemaal,
Vandaag laat ik de inhoud van mijn kledingkast zien! Ik ga niet overal op in, wat mijn favorieten kledingstukken zijn enzo want daar komt binnenkort een ander artikel over. Laten we beginnen!

Dit is mijn kledingkast. Ik heb deze al super lang maar hij is nog steeds goed en van de binnenkant niet heel veel beschadigd. Volgensmij komt deze kast van de ikea maar dat weet ik niet 100% zeker. Ook heb ik in mijn kamer nog een kast staan, deze is wat kleiner maar hetzelfde model. Daar zit van alles in maar vooral verzorging en make up, maar ook sokken, ondergoed en dekbed, winterspullen en ook nog wat oud speelgoed. De onderste la van de kledingkast ga ik niet behandelen in dit artikel omdat daar alleen maar knuffels in zitten.

Zo ziet mijn kast ervan binnen uit. Er zitten normaal nog meer dingen in een korte broek, een 3kwart broek, 3 shirtjes, een spijkerjas, een bodywarmer, nog een jas en dat was het denk ik wel, die dingen zitten in de was of heb ik nu aan of hangen beneden.

 
 

Links bovenin op een plank liggen mijn broeken, normaal ligt hier ook nog een 3kwart broek op. Ik draag momenteel geen lange broeken dus dit zijn al mijn lange broeken, het zijn vooral donkere kleuren, maar soms ook wat lichtere.

Daarnaast liggen mijn truien, maar ook mijn vestjes. Onderaan liggen de truien, dit zijn er maar 4 maar aan mijn hangertjes hangen nog wat colbertjes. Deze truien pasten niet meer aan hangertjes, dus die heb ik maar gewoon daar neergelegt. Die vestjes hebben er wel altijd gelegen. Het zijn er 6 in alle kleuren en met verschrillende pratoontjes. Daarachter liggen mijn sportkleren voor atletiek en ook voor de gym op school, dit is niet zo bijzonder.


Dit is eigenlijk een stapel met vanalles een kort broekje, normaal ook mijn andere korte broekje, 3 strech rokjes, 2 normale rokjes, 2 jurkjes, 2 witte shirten voor de gym op school maar die niet meer passen aan hangertjes 1 hangt er wel aan een hangertje, een zwart hempje die VEEEEL te groot is en een dikke deken.

Op de hangertjes hangen als eerst al mijn hempjes, alles bij kleur omdat ik dat makkelijk vind. Ook hangen er gewoon basic hempjes bij.

Daarnaast hangen mijn shirtjes met kort mouwen, ook alles op kleur.

En bij het laatste stukje hangt van alles 3 kwart mouwen, lange mouwen, colbertjes, baseball vest, adidas vest, winterjas, spijkerblouse, blousen echt van alles!

En daaronder nog een plank met van alles!

Daar liggen als eerst mijn 3 riemen en een aantal kledinghangers op. Mijn kledinghangers hang ik niet op omdat het dan te vol word.

Daarnaast liggen mijn pyjama´s. Ik heb best veel pyjama´s, maar met dit warme weer slaap ik alleen in een hempje die bij mijn ondergoed licht.

En daarnaast liggen als laatst 2 rijen sjaaltjes achter elkaar! Ik hou van sjaaltjes! Vroeger ongeveer 2 jaar geleden, wou ik heel veel sjaaltjes, nu heb ik dat niet meer maar ik krijg ze nog steeds! Gelukkig wel minder! Maar, ik draag ze super graag, alleen niet met dit weer.
 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Het is wel een lang artikel geworden, sorry. Heb je een kledingstuk gezien en denk je, daar wil ik echt een artikel over? Laat dat dan achter in de reactie´s! En vergeet niet mee te doen aan de winactie!
 
Kus, Amber.






 

maandag 29 juli 2013

Review: Gliss kur total repair shampoo + winactie!

Hoi allemaal!
Vandaag heb ik een review voor jullie van de Gliss kur total repair shampoo!

Ik gebruik deze shampoo zelf ook. Je kan deze shampoo kopen bij de Etos en ik denk ook het kruidvat. Hoe duur ie is weet ik niet omdat mijn moeder deze shampoo altijd koopt :)

Deze shampoo heeft veel voordelen. Allereerst vind ik hem SUPER lekker ruiken. Je hebt wel eens shampoo's die ruiken alsof je een fles rioolwater in je haar smeert, maar deze heeft een super lekkere geur tijdens het douchen EN na het douchen!


 
Op de achterkant van de shampoo staan een paar feiten waar de shampoo tegen zou moeten werken. Ik zeg bij elk feit of ik het wel/niet merk en geef mijn mening.

Tot 90% minder haarbreuk Over dit feit zit ik heel erg te twijfelen. Want: hoe merk je dat? Tja, dat weet ik dus niet. Maar ik denk dat ze hiermee bedoelen 90% minder dooie haarpunten... Ik vind wel dat het werkt, maar niet super goed.

Voor soepel, gezond en glanzend haar Dit feit klopt! Ik krijg er zoiezo zacht haar van omdat mijn haar heel dun is maar bij mijn zusje werkt het ook en die heeft dikker haar dan mij. Gezond, ik denk dat ze daar mee bedoelen dat het er goed uit ziet en niet dat je alle dooie haarpunten ziet, zoals ik al zij dat werkt iets minder bij mij.... En glanzend haar? Ja hoor, dat heb ik ook na iedere wasbeurt!

Dat waren de 2 feiten even op een rijtje. Ook ga ik bij reviews cijfers geven aan de producten! Dit product geef ik een ....... 8 .......
Het is gewoon een superfijne shampoo die ik zeker aanraad :)

En dan heb ik nog een kleine verassing, want je kan deze shampoo winnen! (dit doe ik  niet iedere keer bij reviews) Wat je moet doen:
1. Een reactie plaatsen, ik doe mee! (met een leuk verhaaltje erbij)
2. Je aboneren op mijn blog of op mijn youtube kanaal Amber BFL ( http://www.youtube.com/channel/UC_8zE837Q9i8n5VUs163HGw )
Ik hoop dat jullie het leuk vinden en meedoen :)

Hugs for you all.

Welkom op mijn blog: Random things for girls!

Hoi allemaal,
Vandaag mijn allereerste blog plaatsing. Laat ik me als eerst even voorstellen. Ik ben Amber en ik ben 14 jaar oud, ik woon in Breda. Ik ga naar de 3de van de middelbare school. Jullie zouden mij kunnen kennen van Amber BFL ( http://www.youtube.com/channel/UC_8zE837Q9i8n5VUs163HGw ) Ik heb dit moment maar 7 video's online staan, en ik heb 50 abonnees. Het was altijd al mijn droom om een bekende beautyblogger te worden net zoals beautygloss, teske, vera camilla, lennette 12345 en nog meer anderen. Daarom heb ik een youtube kanaal, en nu ook een blog. Dit betekend NIET dat ik ga stoppen met mijn youtube kanaal, tenzij het bloggen veel beter bevalt dan filmpjes maken, haha :) Ik heb nu even voor bloggen gekozen omdat ik dat fijner vind. Ik heb helaas geen eigen laptop of computer, maar we hebben er thuis wel een voor het hele gezin :) Ik maak foto's voor mijn blog met een blauwe Canon.

Welke soort van Canon het is weet ik niet.... Hier film ik trouwens niet mee voor youtube. Voor youtube film ik met mijn IPod Touch met het progammatje VideoFX Live, deze is te downloaden in  de App Store en ik grebruik voor het uploaden van mijn video's youtube capture en die is ook te downloaden in de App Store. Mijn camera heeft het een tijd niet gedaan, maar gisteravond kwam ik erachter dat dat kwam doordat de batterijen verkeerd om zaten :) Amber actie...
Dit ga ik met mijn blog doen: zoiezo alles wat ook op youtube kan, dat is: Shoplogs, Reviews, 3 things in my room, lifestyle, beauty, fashion, favorieten van het moment, winactie's....... Random things for girls!
 
Kus Amber.